Woonaccesoires en Meubels
 


Lampe Berger Paris

LampeBaergerLogoMainSmall_Reflection.png

Waar gewone luchtverfrissers alleen een geur verspreiden, zuivert Lampe Berger de lucht waardoor onaangename luchtjes zoals kook- en tabakslucht verdwijnen en geeft daarna een heerlijk parfum af. Het resultaat: een zuivere natuurlijke lucht in slechts 30 minuten!
De Lampe Berger werd in 1898 uitgevonden om de lucht in ziekenhuizen te desinfecteren. Vandaag zuivert en parfumeert de Lampe Berger uw interieur dankzij zijn gepatenteere brander en zijn collectie van 50 huisparfums.

Is onze winkel in Geleen iets te ver uit de buurt? Het is ook mogelijk te bestellen en dit in Landgraaf op te halen. Neem voor meer informatie even contact met ons op.

Alleen gebruik van een Lampe Berger, de brander en de originele parfums garandeert 100% werking, kwaliteit en veilgheid.

Producten van Lampe Berger Paris
Een Lampe Berger bestaat uit twee onderdelen: de brander en de parfum. De collectie parfums de maison bestaat uit meer dan 50 geuren die geinspireerd zijn op bijvoorbeeld de natuur of verre reizen. Ook de collectie branders bestaat uit een grote variëteit aan stijlen, kleuren en materialen. Zo vindt u precies de brander die mooi is om te zien en een geurige kern in uw huis vormt.

Spaar voor een gratis fles parfum de maison (500 ml)
Wij houden, desgewenst, elke aankoop van een fles Lampe Berger parfum bij op uw klantenkaart. Heeft u negen flessen gekocht, dan krijgt u van ons één fles parfum de maison (500 ml) cadeau.

Geur van de maand 
Orange de Cannelle is de geur van de maand. De frisheid van citrusvruchten gecombineerd met de warmte van kruiden en fruit, versterkt door noten van amber en sensuele witte muskus. 
U betaalt zolang de voorraad strekt 20 euro voor een liter (i.p.v. 25.90 euro).

 

 

 

 

 

 

 

 

You must install Adobe Flash to view this content.