Woonaccesoires en Meubels
 

Maison Berger logo-maison-berger.png

Waar gewone luchtverfrissers alleen een geur verspreiden, zuivert Lampe Berger de lucht waardoor onaangename luchtjes zoals kook- en tabakslucht verdwijnen en geeft daarna een heerlijk parfum af. Het resultaat: een zuivere natuurlijke lucht in slechts 30 minuten!
De Lampe Berger werd in 1898 uitgevonden om de lucht in ziekenhuizen te desinfecteren. Vandaag zuivert en parfumeert de Lampe Berger uw interieur dankzij zijn gepatenteere brander en zijn collectie van 50 huisparfums.
Er is een model voor ieder budget: exclusieve modellen, giftsets en de basissets.

Is onze winkel in Geleen iets te ver uit de buurt? Het is ook mogelijk te bestellen en dit in Landgraaf op te halen. Neem voor meer informatie even contact met ons op.

Alleen gebruik van een Lampe Berger, de brander en de originele parfums garandeert 100% werking, kwaliteit en veilgheid.

Producten van Maison Berger
Een Lampe Berger bestaat uit twee onderdelen: de brander en de parfum. De collectie parfums de maison bestaat uit meer dan 50 geuren die geinspireerd zijn op bijvoorbeeld de natuur of verre reizen. De huisparfums zijn verkrijgbaar in 500 ml of 1 liter.

Spaar voor een gratis fles parfum de maison (500 ml)
Heeft u tien flessen gekocht, dan krijgt u van ons één fles parfum de maison (500 ml) cadeau.

 

Nieuwe huisparfums

Douceur de Cashemir, een zacht houtachtig en warm huisparfum met ylang, bergamot en kasjmier.

Velours Extase, dit bloemige en weelderige huisparfum staat in het teken van fluweel met patchouli, champagne en paarse roos.

Petillance Exquise, een bloemig en verkwikkend huisparfum met noten van champagne. Een ode aan vreugde en geluk!

Ook samen verkrijgbaar in een feesteijk triopack van 3 x 180 ml. voor 16 euro.


120_jaar_Maison_Berger.pngParfum van het jaar elegante_parisienne.png
Om te vieren dat Lampe Berger 120 jaar bestaat is het parfum L'élégante Parisienne ontwikkeld. Dit parfum pakt de essentie van een gelukkige liefdevolle vrouw, een geur vol frisheid van rozen en violen met een teder hart van patchouli, sandelhout en musk.

U betaalt zolang de voorraad strekt geen 27 euro, maar slechts 20 euro voor een liter!

Giftsets

 

 

 

 

 

 

You must install Adobe Flash to view this content.