Woonaccesoires en Meubels
 


Parfumverspreider Maison Berger

Een andere manier om uw huis tijdelijk of blijvend te parfumeren met een intens of delicaat parfum van de beste kwaliteit.

Geurstokjes

Deze stijlvolle glazen kubus met een verzilverde sierring en een boeket van zwarte stokjes onderstrepen het eigentijdse design. De stokjes zorgen voor een optimale diffusie van het parfum.
Door meer of minder geurstokjes te gebruiken, regelt u zelf de sterkte van de geur. De stokjes zijn gemaakt van polymeer (een soort rubber) waardoor deze niet verkleuren.
Klaar voor gebruik en gevuld met 125ml parfum naar keuze. Navullen is mogelijk met de navullingen van 200 milliliter.

Kom naar de winkel om meerdere modellen te bekijken.

 Anti odeur

Parfum berger heeft een nieuwe lijn uitgebracht gericht op het bestrijden van nare luchtjes in huis.

Anti odeur keuken
Het gepatenteerde complex van moleculen neutraliseert gericht de nare luchtjes in de keuken. Een fris bloemig parfum met een melange van basilicum, freesia een houtsoorten neutraliseert alle onaangename etensluchtjes.

Anti odeur badkamer
Een parfumverspreider om de nare luchtje in de badkamer te neutraliseren (vocht, schimmel en transpiratie). Een waterachtig parfum op basis van aromatische noten, zeevruchten en patchouli om uw badkamer heerlijk fris te maken.

Anti odeur tabak
Geen nare tabakluchtjes meer met deze parfumverspreider. Het houtachtig parfum met noten van cederhout, dennenbalsem en gember versterkt de werking van de moleculen met een neutraliserende werking. Uw interieur ruikt weer heerlijk fris.

Anti odeur huisdieren
Deze nieuwe parfumverspreider neutraliseert de nare luchtjes van onze viervoeters. Een fris en bloemig parfum.

Deze set bevat een cube met 125ml. parfum en acht zwarte sticks van technisch polymeer en kost 20 euro. Een navulling van 200 ml. kost 12 euro.