Woonaccesoires en Meubels
 


Parfum Berger

Van de makers van Lampe berger: Parfum Berger. Een andere manier om uw huis tijdelijk of blijvend te parfumeren met een intens of delicaat parfum van de beste kwaliteit.

Geparfumeerd bouquet

Deze stijlvolle glazen kubus met een verzilverde sierring en een boeket van zwarte stokjes onderstrepen het eigentijdse design. De stokjes zorgen voor een optimale diffusie van het parfum.
Door meer of minder geurstokjes te gebruiken, regelt u zelf de sterkte van de geur. De stokjes zijn gemaakt van polymeer (een soort rubber) waardoor deze niet verkleuren.
Klaar voor gebruik en gevuld met 125ml parfum naar keuze. Navullen is mogelijk.

 Anti odeur

Parfum berger heeft een nieuwe lijn uitgebracht gericht op het bestrijden van nare luchtjes in huis.

Anti odeur keuken
Het gepatenteerde complex van moleculen neutraliseert gericht de nare luchtjes in de keuken. Een fris bloemig parfum met een melange van basilicum, freesia een houtsoorten neutraliseert alle onaangename etensluchtjes.

Anti odeur badkamer
Een parfumverspreider om de nare luchtje in de badkamer te neutraliseren (vocht, schimmel en transpiratie). Een waterachtig parfum op basis van aromatische noten, zeevruchten en patchouli om uw badkamer heerlijk fris te maken.

Anti odeur tabak
Geen nare tabakluchtjes meer met deze parfumverspreider. Het houtachtig parfum met noten van cederhout, dennenbalsem en gember versterkt de werking van de moleculen met een neutraliserende werking. Uw interieur ruikt weer heerlijk fris.

Anti odeur huisdieren
Deze nieuwe parfumverspreider neutraliseert de nare luchtjes van onze viervoeters. Een fris en bloemig parfum.

Deze set bevat een cube met 125ml. parfum en acht zwarte sticks van technisch polymeer en kost 20 euro. Een navulling van 200 ml. kost 12 euro.

 

Parfumverstuiver

Altijd binnen handbereik, dit huisparfum verspreidt eenvoudig een heerlijke geur. Verkrijgbaar in een luxe glazen fles met een elegante dop.


Geparfumeerde roos op schaaltje

Geparfumeerd bouquet in de vorm van een roos van keramiek op een schaaltje. Deze roos is perfect voor een lekkere geur in afgesloten ruimtes. Creëer bijvoorbeeld een heerlijke welkomst-geur als u uw huis via de hal betreedt of het toilet bezoekt.
Door het schaaltje krijgt u door de parfum geen nare vlekken op de ondergrond.
Verkrijgbaar met 30ml huisparfum in meerdere lekkere geuren.